Uutiset   Orkesteri   Musiikki   Kuvat   Keikat   Keikkakuvat   Pelit   Vieraskirja

Bändin tarinaa

Herra Heinämäen Lato-orkesteri sai alkunsa jo viime vuosituhannella! Vuonna 6661, tarkemmin ajateltuna vuonna 1999, Herra Timotei tapasi Herra Pujon Ezboon Lintuvaarassa, söi tämän äidin evääxi laittamat kropsut ja ehdotti että tehdäänpä lapsillekin jäynää.

Syntyi äänilevy nimeltä Omskista.

Omskista levy

Puhelin soi vuonna 2000. Luurissa huuteli lonttoposkinen musiikkijohtaja. Mies kyseli bändiä keikoille. Herra Pujo sanoi että totta notta juu, kyllä tullaan.

Herra Timotei sanoi että eihän meillä ole bändiä. Pujo siihen, että perustetaan. Hommataan oikein zoittajat! Lähdettiin kesäretkelle bändisoittajien romuttamolle. Sieltä saisi zoittajia halvalla.

Sheikki Halo

Tultiin perille. Joka paikassa oli zoittajaromua. Ruostunut Elvis kiilteli sateessa. Bensapumpun luona parveili tipusia. Tuolta löytyy varmaan joku, Herra Timotei ja Herra Pujo tuumivat. Ja niin sieltä löytyikin. Nimittäin Voimamies Horsma piti siellä kioskia...

Mitäs soitat? kysyi Pujo Horsmalta. Mitä vaan, vastasi Horsma. Mies näytti. Kaikki meni. Rummut, bassot, kitarat, huuliharput, kaikki meni. Tule meille orkesteriin, Timotei sanoi. Tulen, sanoi Voimamies Horsma. Jos saan joka päivä kropsua. No totta notta juu, sanoi Herra Pujo.

Jouko Väkivahvalohiviivajuoma

Sitten tarvitaan enää basisti, sanoi Herra Timotei. Miksi tarvitaan basistia, jos joku osaa jo soittaa kaikkea, kysyi Pujo. No kun bändissä pitää olla basisti, todisti Timotei. Että olisi vitsikästä ja viimesen päälle meininki.

Pitää olla viimesen päälle meininki, uskoi Herra Pujo. Traktorin alta näkyi jalka. Onko basisteilla jalkoja? kysyi Pujo. Usein kaksin kappalein, todisti Herra Timotei. Traktorin alta pomppasi miehenkappale. UGH! kiljahti miehenkappale. Se oli Päällikkö Punanata!

Arktik Slim

Niinpä heillä oli bändi valmiina: Herra Timotei, Herra Pujo, Voimamies Horsma ja Päällikkö Punanata

Missä harjoitellaan, kaikki kysyivät, meillähän on keikka vuonna 2001! Minä tiedän paikan, ehdotti Herra Timotei. Mennään Herra Heinämäen latoon. Siellä on zoittajan hyvä olla! Heinis keittää meille puuroa ja me svengataan.

Niin kävi! Niin kävi! NIIN KÄVI!

Linkkejä:

Herra Heinämäki Pikku kakkosessa
Janne Louhivuori
Jouko Mäki-Lohiluoma
Heikki Salo
Green Song Music
Olé Media

LATO-ORKESTERI.FI

Soitin
Kuuntele hianot Nyree Näkkäri -laulut levysoittimesta! Kuulet jokaisesta biisistä pienen herkullisen pätkän.

Puoti
Lato-orkesterin kaikki levyt löytyvät Puodista!